Welkom

Hartelijk welkom op mijn website. Ik ben Minke van der Laan, 58 jaar en woon in Groningen. Naast mijn werk als coach/therapeut geniet ik in mijn vrije tijd van het intuïtief tekenen. Dit doe ik met kleurpotloden. Ik haal hier veel voldoening en plezier uit en ontdek een hele nieuwe creatieve kant van mij zelf. Wouw! Tevens is het een manier van ontspanning, even helemaal op te gaan in het tekenen, in het moment zijn en kijken wat er ontstaat. Het is elke keer een verrassing en een kadootje dat ik weer uitpak. Het geeft letterlijk kleur in mijn leven.

 

Omdat het tekenen en schilderen mij zoveel plezier en inspiratie geeft wil ik dit graag delen. Daarom bied ik de workshop Intuïtief Tekenen & Schilderen aan. Het is prachtig om te zien wanneer mensen opgaan in het tekenen en schilderen in een ontspannen, gezellige sfeer. En mooi zijn de verhalen, inzichten en ervaringen die de deelnemers delen na afloop van de workshop.   

Daarnaast heb ik een aantal van mijn tekeningen voor de verkoop laten drukken op ansichtkaart formaat. Deze kun je vinden onder het kopje 'Kaartjes te koop'.